9 Ekim 2012 Salı

örgü tığ işi ile alakalı yorumlar

dantel nasıl yapılır adına çalışmalarımıza şimdi de örgü başlıklı yazımızla katkıda bulunuyoruz. Yeniden resim ağırlıklı yazılmış bir çalışma oldu. Sanırım hoşunuza gider.

örgü modelleri örgü örnekleri yazısında ki fikirlerinizi ve bildiklerinizi bizimle paylaşmak için yorum yapma kısmını kullanabilirsiniz. örgü el işi makalemizde sizler için örgü şal makalesinde da geniş yer vermek düşündük ve bu yazı hakkında daha fazla makaleyi sitemizde görebilirsiniz.

örgü ile alakalı olarak bunları söyleyebilirim ki örgü tığ işi yazımızla yakın ilgisi vardır ve el işi örgü ile ilgili makalelerde devamlı örgü yap sat yazımızda da geniş yer vereceğiz. Ayrıca örgü modelleri örgü örnekleri makalesinde sorularınızı iletmek için yorum kısmını kullanabilirsiniz.

Son olarak daha önceki yazılarımızı göremeyen kullanıcılarımız için arşivimizde hala örgü ile örgü tığ işi için derlemeler bulunduğunu anımsatmak iyi olur şeklinde düşündük. Ek olarak bunu da söylemeliyim sitemiz örgü modelleri örgü örnekleri alanında büyük bir geçmişe sahiptir. En azından bir göz atın denilebilir.

örgü modelleri örgü örnekleri ile ilgili söylenen bir çok söz söyleniyor. Bu yazımızda da örgü yap sat melesine deyineceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder